5 elementen van de levensstijl voorkomt aanslag

Zij moeten doen met 21 000 jongens in het onderzoek…

waren eigenlijk de vertegenwoordiger van de Zweedse jongens tussen 45 evenals 79 jaar. Wanneer de studie niet bezeten begon eerder bezat een hartstilstand of problemen bij diabetes, kanker of zelfs schok. De mannetjes zijn daadwerkelijk nageleefd gedurende een looptijd van 11 jaar.

De mannetjes zijn daadwerkelijk nageleefd gedurende een looptijd van 11 jaar.

De deelnemers behandeld sets van vragen over dieetplan, gebruik van alcoholische dranken, rookgedrag, lichaamsbeweging en ook midjemål. Mannen die werden verondersteld te bezitten verminderde gevaar, waren degenen die:

  • zeker niet gerookt.
  • ging of zelfs gefietst in een minimum van 40 momenten dagelijks en een minimum van één hr per volledige week onderwezen.
  • verbruikt tussen 10-30 gram van liquor dagelijks (vergelijkbaar met maximaal 2 glazen van 2 containers van pils, rode of witte wijn).
  • had een omtrek tot 95 cm.
  • bezeten van een evenwichtige voeding patroon.

Een „evenwichtige” dieet regime werd beschreven als een dieet regime langs met van fruit en groenten, bonen, noten, magere zuivelproducten, ruwe graanproducten en ook vis, dat wil zeggen volgens de dominante dieet verwijzingen trossen. Extra gezondheidsbevorderend dieet tips kunnen hieronder worden ontdekt.

Ook helpt gewoon een goed dieetplan

Elke man was eigenlijk op dat moment subsequented voor ongeveer 11 jaar. Elk van de 5 opgemerkt manier van leven variabelen werden rechtstreeks verband houden met de mindere mogelijkheid van het krijgen van een hart-en vaatziekten gedurende deze periode. Die elke verbruikt veel gezonder evenals geconsumeerde alcohol matige hoeveelheden alcohol bezeten 35 per-cent verlaagd mogelijkheid van hart-en vaatziekten, samen met degenen die uitgevoerd niet houden aan enkele van de opmerkingen.

Die elke verbruikt veel gezonder evenals geconsumeerde alcohol matige hoeveelheden alcohol bezeten 35 per-cent verlaagd mogelijkheid van hart-en vaatziekten, samen met degenen die uitgevoerd niet houden aan enkele van de opmerkingen.

Om te volgen alle vijf weg van levende inzicht bleef op zijn beurt met betrekking tot de hele 86 procent verminderd dreiging van een hartstilstand. Echter, er was gewoon 1 procent van de mannen in deze studie, die een beste bedreiging-profiel hadden. Maar zelfs degenen die slechts één gevolgd of 2 inzicht kwam veel beter in vergelijking met degenen die zijn zeker niet voldoen aan een persoon. Die gewoon een goed uitgebalanceerd dieetplan, bezeten bezat bijvoorbeeld een 25 procent minder risico op van hart-en vaatziekten.

De onderzoekers berekend dat indien elke persoon had waargenomen 4 van de aanbevelingen-een gezond en evenwichtig dieetplan, middellange alcoholische dranken gebruik, roken, evenals de aanbevelingen voor fysieke activiteit-64 zou zeker procent ten opzichte van hart-en vaatziekten hebben eigenlijk is eigenlijk beschermd tegen. , als alle van de volgende opties kunnen alle 5 panelen 80 per cent van hartaanvallen, of vier van vijf, zijn forebygget.

Eveneens adviseren een van die dat bezeten hoge bloeddruk of zelfs hoger cholesterol eigenlijk de naleving door de vele manier van leven was verbonden met lagere bedreiging. Bijstand preventiewerk.

 

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *